Cookie consent management tool
 
 

GSM: 0888/557-208
Email: info@partiaobt.org

ПОСЕТЕТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
Партия Обединен Блок на Труда
 
За Президен и вицепрезидент
Убедителна победа! Поздравяваме г-н Румен Радев с избора му за Президент и
г-жа Илияна Йотова с избора и за Вицепрезидент на Република България.
Пожелаваме им успешен мандат!
Благодарим на членовете и симпатизантите на ОБТ БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ за категоричната убеденост и активността с които упражниха своя вот и подкрепиха обществената енергия за промяна. Промяната, която да доведе до окончателното премахване на досегашния модел.
                           
                            ИЗПЪЛНИТЕЛНО БЮРО


    


ПП ОБТ БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ подкрепя кандидатурите на г-н Румен Радев за президент и на г-жа Илияна Йотова за вицепрезидент на Република България в предстоящите, на 14 ноември 2022 г., президентски избори. Ръководени сме от убеждентието си, че:

Днес, в условията на връхлитащи ни криза след криза, в условията на страх и несигурност, може би повече от всякога, като нация се нуждаем от разговор, в който да започнем да се чуваме и от обединение при което да продължим да живеем тук заедно. Защото страхът и несигурността са СИМПТОМИ. РЕШЕНИЕТО е в доверието и издържливостта, в силата и последователността, в отговорността и стабилността.
Именно в президентската институция през целия Ви мандат и особено в последната година ние виждаме РЕШЕНИЕТО.

Като се присъединяваме към инициативите и действията на Инициативния комитет, издигнал Вашите кандидатури, заявяваме решимостта си да участваме активно в предстоящата предизборна кампания.
За Президен и вицепрезидент
2024, Всички права запазени.