GSM: 0888/557-208
Email: info@partiaobt.org
Партия Обединен Блок на Труда
 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
 

До
Г-жа Корнелия Нинова
Председател
ВС на БСП
До
Делегатите на 50-тия конгрес на
БСП
Уважаема Г-жо Председател на ВС на БСП,
Уважаеми делегати на конгреса,

Приемете искрените ми поздравления и пожелания за ползотворна работа на най-висшия форум на Българската Социалистическа Партия. Конгресът на най-голямата лява партия и неговите решения е събитие от особена значимост за левицата в България.
Позволете ми, днес да приветствам осъщественото до момента довело до сформиране на широка лява коалиция, парламентарно мнозинство, преговори завършили с подписване на коалиционно споразомение, с изчистени детайли по секторни политики, реализиране на правителство със заявка за пълен управленски мандат, легитимиране на левицата, като стожер на промяната и незаобиколим фактор за гарантиране на стабилността в управлението на страната.
Днес, в тези времена на несигурност, на упадък на духа, на съпътстващи ни кризи - икономическа, здравна, социална, образователна, демографска, културна... повече отвсякога трябва да бъдем заедно в името на една кауза, която е по-голяма от всеки един от нас. И това е каузата БЪЛГАРИЯ.
Уважаема Г-жо Нинова,
Уважаеми делегати,
Позволете ми в заключение да отбележа и голямата отговорност, която ръководството на БСП, Вие - делегатите на конгреса и всички ние имаме пред обществените очаквания и изисквания заедно да продължим промяната в името на новото качество, което да гарантира трайна перспектива на левицата.

С пожелание за успех на Форума!
21.01.2021г.                                                                                                                                                                                              Екатерина Атанасова
                                                                                                                                                                                                                     ПредседателДо
Г-жа Корнелия Нинова
Председател
ВС на БСП

Копие
До
Отдел " Коалиционна политика"
ВС на БСП

Уважаема г-жо Нинова,

Използвам случая още веднъж да Ви пожелая успех!
Давам си сметка за Вашата ангажираност, но вярвам, че ще намерите възможност да се срещнем, за да продължим разговора, който доведе до подписванетона споразумение между БСП и ОБТ БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ за съвместно участие в изборите на 14.12.2021г.
Това се налага от необходимостта за уточняване на детайлите по описаните в него точки и подписването на анекс.
Надявам се на навременна реакция от Ваша страна и среща, която да ни даде допълнителни възможности и перспектива.

20.12.2021г.

С уважение,
Екатерина Атанасова
Председател

 


 

ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ
2022, Всички права запазени.