GSM: 0888/557-208
Email: info@partiaobt.org
Партия Обединен Блок на Труда
 

До
Г-н Кирил Петков
Министър-председател на
Р България
Уважаеми г-н Петков,
Преди всичко от свое и от името на ОБТ БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ бих искала да Ви поздравя с избирането Ви за Министър-председател на Р България.
Пожелавам Ви здраве и успех при изпълнението на Вашите отговорности, по нелекия път, който избрахте в името на НОВА България.
Оценявам личната Ви заслуга за успешно проведените преговори и открит дебат по секторни политики, довели до коалирането на несъвместими до момента политически формати и сформирането на правителство с програма и амбиция за реализиране на пълен управленски мандат.
Принципите на диалогичност, толерантност, почтеност винаги са били приоритет за ОБТ БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ като лейбъристка партия в България. Бих била удовлетворена, ако това приемете и като отношение към Вас, в името на националното единство и просперитет.
Пожелавам  успех и на всички членове на Вашия екип при изпълнението на ангажиментите, с които са натоварени неговете членове в качеството им на министри.
16.12.2021г.
С уважение,
Екатерина Атанасова
Председател


До
Г-жа Корнелия Нинова
Вицепремиер
Министър на Икономиката и индустрията

Уважаема Г-жо Нинова,
Преди всичко от свое е от името на ОБТ БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИВи поздравявам с избора Ви за Вицепремиер и Министър на Икономиката и индустрията. Пожелавам Ви здраве и успех в изпълнението на Вашите задачи в служба на хората и страната.
Оценяваме Вашия не лек избор, участието Ви в осъщественото до момента довело до сформиране на парламентарно мнозинство, преговори завършили с подписване на коалиционно споразомение с изчистени детайли по секторни политки, реализиране на правителство със заявка за пълен управленски мандат.
Следствие от Вашата принципна и последователна политика е и легитимирането на левицата като стожер на промяната и незаобиколим фактор за гарантиране на стабилостта в управлението на страната.
Пожелавам късмет при изпълнението на високите отговорности, с които са натоварени г-н Георги Гьоков, г-н Христо Проданов и г-н Иван Иванов в качеството им на министри.
Уважаема г-жо Нинова,
Вярвяме, че заедно ще продължим промяната и в левицата. Вярваме в успеха на тази промяна.
Основите за това са заложение и в подписаното между БСП и ОБТ БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ споразумение. Надяваме се да продължим изпълнението по договореното в името на новото качество, което да гарантира трайна перспектива на левицата.

14.12.2021г.
С уважение,
Екатерина Атанасова
Председател

КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА!

Поздравяваме г-н Румен Радев и г-жа Илияна Йотова. Пожелаваме им успешен мандат!
Поздравяваме и членовете и симпатизантите на ОБТ БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ и им благодарим за категоричната убеденост и активността, с които упражниха своя вот и подкрепиха обществената енергия за промяна. Промяната, която да доведе до окончателното премахване на досегашния модел.
ИЗПЪЛНИТЕЛНО БЮРО

2022, Всички права запазени.